RITAS ROOMSERVICE er en komisk og musikalsk duo, der laver festunderholdning til enhver festlig lejlighed bl.a. til konfirmanden, guld-brylluppet, sølv-brylluppet, firmafesten, julefesten, fødseldagsfesten eller til hvilken som helst anden fest.

Rita skriver med opsmurte ærmer og knofedt en personlig sangtekst til festens hovedperson. Sangen fremføres og krydres med en personlig, komisk, improvisativ og involverende underholdning. Rita vil sørge for, at hovedpersonen får gæsternes fulde opmærksomhed som festens midtpunkt. Rita trækker sin lettere musikalske praktikant med på slæb.

Rita skal have informationer om hovedpersonen til sangskrivningen og festunderholdningen som aftales over telefonen. Dette skal ske mindst 14 dage før det festlige, underholdende og komiske indslag skal finde sted. Rita og hendes praktikant vil gerne overraske festens hovedperson med en lille ekstra sang oven i hatten efter aftale.
Underholdningen kan tilpasses efter behov fx hvis der er flere hovedpersoner, en yndlingssang eller andet.


Varighed: 25-30 min    Prisniveau Kr.: 6.500 - 9.000 

Send en mail for en forespørgsel og modtag et tilbud inkl. forberedelsestid, transportid tur/retur, opsætning af lyd, underholdning på dagen, evt broafgift m.m.


 

LIDT OM OS:
Jane Rohde Olesen er professionel skuespiller, sanger og dramapædagog. Lotte Rohde Olesen er uddannet pædagog og arbejder med musik både som underholdning og udvikling. På baggrund af vores professioner favner vi både børn, unge, voksne, ældre, og mennesker med et fysisk/psykisk handicap.

Se også Musikduoen Nostalgi

Vildt sjove og anderledes på en fantastisk måde. Totalt grineflip😁

Mit barnebarn skulle konfirmeres og jeg ville give ham en oplevelse, han aldrig ville glemme. Noget andet end de sædvanlige festsange og taler. Det blev det seriøst også 🤗
Ritas Roomservice var fantastiske. De havde fået fortalt en del om mit barnebarn, men ikke det “sædvanlige”….”han var så sød, da han var lille…..jeg kan huske dengang….., hav gjorde sådan og sådan….
Nej….de var på hans side🤗 Seriøst ROOMSERVICE. De var så sjove at tårerne trillede. De ramte plet med deres ord til og om mit barnebarn. Deres udklædning….jeg har ikke ord for det….se billedet om døm selv….de var SÅ sjove.
Det spil der var mellem dem var så morsomt. Det var virkelig gennemført fra start til slut.
Mit barnebarn var vilde med dem….selv om Rita aede hans næse😁
Jeg kan give mine varmeste anbefalinger. Næste gang et af mine børnebørn skal konfirmeres er om 5 år. Jeg håber, de stadig giver Roomservice til den tid. Selv om det vil være de samme gæster, så vil de helt sikkert få grineflip over Ritas Roomservice.
Super underholdning😁 


Anmeldt af Connie Bjørn Nissen d. 30. maj 2022

Fantastisk underholdning

Ritas Roomservice underholdt til vores datters konfirmation og det var en stor succes - både for konfirmanden, forældrene og resten af selskabet.. De havde komponeret en sjov personaliseret sang om konfirmanden som selvfølgelig satte den helt rigtige stemning. Vi morede os kosteligt over de gennemførte personligheder og tilhørende kostumer. Vi kan varmt anbefale Ritas Roomservice til andre lignende arrangementer og fester.
God fornøjelse.


Anmeldt af Nico d. 12. april 2022

Fantastic performance for our teenie!

We were on the lookout for a special performance for our daughters Konfirmation and Ritas Room Services was on spot!!! All guests and especially her parents - had one big laugh! Thank you for a great memory!


Anmeldt af Johanna Olesen d. 11.

april 2022

MUSIKDUOEN NOSTALGI er en akustisk, underholdende og nærværende duo, der med et minderigt sangrepertoire fra den danske sangskat tager jer med tilbage til jeres egne musikminder.

Måske kan i huske en festlig fødselsdag hos Onkel Arne, hvor i dansede til Bamses Venner, Kim Larsen eller dengang i mødte jeres første kæreste og pladen med Otto Brandenburg blev sat på grammofonen eller de hyggelige stunder med jeres børn eller børnebørn, hvor i sammen sang ”Lille Peter Edderkop” eller……

  • Vi understøtter den sanselige, følelsesmæssige og underholdende minderige musikoplevelse med farverige og sjove rekvisitter.
  • Vi involverer publikum undervejs med sang, musik, bevægelse, humor og interaktion.
  • Vi underholder bl.a. på plejehjem, seniorklubber, bosteder, feriecentre,  og til private arrangementer.
  • Vi er altid åbne for en dialog omkring en skræddersyet underholdning (fx juleunderholdning), der passer lige til jer.


Varighed: 30 min., 1 time eller 2 x 45 min.    Prisniveau Kr.:  4.500 - 9.500

Send en mail for en forespørgsel og modtag et tilbud inkl. transportid tur/retur, opsætning af lyd, underholdning på dagen, evt broafgift m.m.


Virkelig dygtige

Musik duoen Nostalgi gik på scenen med fuld energi og engagement. Begge udstrålede glæde. Man kunne meget fornemme at det publikum var de bekendt med, som gjorde at de kunne holde folks opmærksomhed 1 1/2 time først, dernæst 1/2 time.
Det var et stort repertoire af velkendte sange, hvor der blev sunget med, og hvor de samtidig havde rekvisitter til de forskellige sange, som gjorde det levende og underbyggende for sangene. De havde begge et fantastisk tydeligt sprog og kropssprog, som fangede publikum hele tiden. Den ene spillede guitar, og den anden sang. De bevægede sig meget på scenen og gik hen til flere af publikum og fik dem til at synge og være en del af showet. Virkelig dygtige til dette publikum.


Anmeldt af Tina Pedersen d. 11. april 2022

Super underholding

Muikduoen Nostalgi underholdt til vores festival "Kultur der Dur" på Kellersvej med sange, som brugerne kunne genkende med det samme og synge med på. De var super professionelle i deres optræden og havde både brugernes og personalets fulde opmærksomhed med deres nærvær, humor, og deres farverige og sjove rekvisitter, som brugerne elskede. De formåede ydermere at have fokus på den enkelte bruger, som udtrykte glæde og begejstring. De favnede alle uanset handicap og forskellighed.
Musikduoen Nostalgi får min varmeste anbefaling.


Anmeldt af Tine, socialpædagog d. 3. april 2022